Du är här:Start > Barn och ungdom > Tonår

Tonår

Facebook och Instagram

Kolla in senaste nytt om Tonår på vår Facebookgrupp: TONÅR Bottnaryd allians eller Instagram: @tonarbottnaryd

Tonår i Allianskyrkan

För trettonåringar och äldre finns Tonår på fredagskvällarna i Allianskyrkan, Bottnaryd. Tonårskvällarna startar kl 19.00, om inget annat anges. Programmet är slut vid ca kl 22.30, ibland längre om vi är iväg någonstans, men då har vi i förväg informerat om detta.

Vi samlas för att umgås och ha kul tillsammans och förhoppningen är att kvällarna ska präglas av en varm gemenskap och mycket glädje. Här finns det ett gäng ledare i olika åldrar för att umgås, spela biljard eller pingis eller helt enkelt bara hänga med ungdomarna.

I tonåren tas ofta beslut om tro och många frågor söker svar. I denna processen behövs vuxna och kompisar i samma situation. I Tonår ges utrymme för gemenskap, spännande aktiviteter och nya upptäckter. Vår strävan är att ungdomar skall ha en given plats för förnyelse och utveckling i församlingen.

Exempel på aktiviteter som står på programmet är; spelkväll, innebandy, besök, undervisning och uteaktiviteter. Dessutom finns pingisbord, biljardbord, fotbollspel i vårt Tonårsrum som kan användas varje fredag.

Varje gång vi träffas fikar vi också tillsammans (10kr) och kvällens program avslutas med en andakt med möjlighet till bön, förbön och lovsång. Efter det finns ledarna kvar så länge som tonåringarna vill hänga kvar och umgås.

Vi på Tonår ses på fredagar kl 19.00 i Bottnaryds Allianskyrka.

Hoppas vi ses, välkomna!

Hanna Stråle

Ungdomsledare, anställd på 100%

0707-330541
hanna.strale@bottnarydallians.se

Mer under Barn och ungdom