Bottnarydskonferensen

Tyvärr måste vi meddela att Bottnarydskonferensen 2020 är inställd. Det känns väldigt tråkigt att bryta en åttioettårig tradition men under rådande omständigheter har vi inget val. Efter att ha funderat tillsammans i konferensrådet så landade vi i att boka om sommarens konferensmedverkande till nästa år. Konferensen 2020 skjuts upp till 2021.

De flesta medverkande har redan tackat ja till en ombokning. Konferensrådet planerar ändå för några samlingar under helgen v. 31. Det blir ingen ersättning för konferensen utan något vi gör tillsammans i kretsen. Vi planerar just nu för en heldag på lördagen med ett par bibelstudier och en bön och lovsångsstund. En sådan dag kräver ordentlig planering då vi självklart följer myndigheternas riktlinjer, därför ber vi att få återkomma med mer detaljer framöver.

Vi vill självklart hålla fast vid och genomföra vår missionsinsamling på söndagen v. 31. Visst vore det fantastiskt om vi även denna söndag i konferensveckan kunde samla in vårt missionsåtagande till SAM trots att vi inte har konferens. Vi planerar att sända en gudstjänst med missionsinriktning den söndagen, här får vi också återkomma med detaljer och medverkande framöver.

Håll koll på våra informationskanaler: hemsidan, Facebook, affischer och predikoturer så lägger vi ut nyheter där så småningom.